Szereplők

Alison Abbott

Kor: 17
Kedvenc színe: kék, lila
Szeme színe: barna
Eredeti hajszíne: fekete
Bőrszíne: hófehér
Stílusa: emó
Kedvenc banda/szám: Fall Out Boys: Save rock and roll
 
Élettörténete: 
 
     Louisianában születtem, egy kis házikóban, ahol egészen 15 éves koromig éltem. A szüleimet nagyon szerettem és ők is engem egészen addig, amíg ki nem derült, hogy látom a szellemeket. Ők nem hittek nekem, csak a nagymamám. Mivel az orvosok nem tudtak rajtam segíteni, elmegyógyintézetbe küldtek, ahol 2 évet töltöttem. A 17. szülinapomon megszökök onnan a legjobb barátnőmmel és Forksba menekülök a Ghost&Cross Akadémiára, ahol új barátokat szerzek és még szerelembe is esek. 
Alison Abbott
 

Tiffany Roth

 
Kor: 17
Kedven színe: piros
Szeme színe: zöld
Hajszíne: barna
Bőrszíne: kreol
Stilusa: egyedi
Kedvenc banda/szám: Nirvana: Smells like team spirit
 
Élettörténete:
    Phoenixben születtem, egy szerető családban, mindenki azt hitte, hogy én vagyok a mintagyerek, de nem így volt, mert hangokat kezdtem el hallani, de nem láttam semmit. Ezért a piába és a drogokba mennekültem, ilyenkor ujra normálisnak éreztem magamat. A szüleimnek mikor elmondtam mindent, azt mondták, hogy csak beképzelem az egészet és mivel nem tudtak segíteni elküldtek a Louisianai Elmegyógyintézetbe, ahol összebarátkoztam Alison Abbottal és vele is szöktem meg onnan… a Ghost&Crossba, ahol az életem teljesen megváltozott.
Tiffany Roth

Nolan North

Kor: 18
Kedvenc színe: barna, szürke
Szeme színe: kék
Hajszíne: szőke
Bőrszíne: fehér
Stílusa: rock
Kedvenc banda/szám: Linkin Park: From the inside
 
Élettörténete:
     Netherlendben születtem, a szüleimet még kiskoromban elvesztettem, egyedül nőttem fel. 16 éves koromban eldöntöttem, hogy csatlakozok a Ghost&Cross Akadémia diákjaihoz és azóta is ott élek, barátaimmal.
Nolan North

Dana East

Kor: 17
Kedvenc színe: türkisz
Szeme színe: zöld
Hajszíne: vörös
Bőrszíne: fehér
Stílus: díva
Kedvenc banda/szám: Rihanna: Rude Boy
 
Élettörténete:
    Forksban nőttem fel és itt is születtem. A szüleim kiskoromban nagyon sokat veszekedtek, szinte minden nap. Csak a kiskoromnak köszönhetem azt, hogy zárkózott és gonosz lettem, de egy nap remélhetőleg majd újra a régi leszek…
Dana East

Mason Webster

Kor: 19
Kedvenc színe: fekete
Szeme színe: zöld
Hajszíne: fekete
Bőrszíne: hófehér
Stílusa: rock
Kedvenc banda/szám: Green Day: 21 guns
 
Élettörténete:
       Londonban születtem, a szüleimet az 1666-os szeptember másodikai  Nagy Tűzvészben vesztettem el, azóta egyedül élek. 1671 egy jósnőnél jártam, aki azt mondta nekem, hogy hosszú fényes jövő vár rám. Akkor még nem értettem, hogy mit akar ezzel mondani, de már tudom…Sok helyen éltem, sok barátot szereztem szerte a világon… egy szerelmet is köztük, de valahogy mindig sikerűlt elveszítenem…ám mindig rátalálok újból. Ahogy most is sikerűlt, 2011-ben csatlakoztam a Ghost&Cross Akadémiához, ahol Ő is ott volt.
Mason Webster

4 comments on “Szereplők

  1. Nagyon ugyes vagy! A rajzok is nagyon jol sikerultek latszik, hogy sokat dolgoztal rajtuk . :*

Hozzászólás